Deze zoete aardappelburgers serveer je met chiliyogurt, wat voor een spannende twist in het recept zorgt.
1. Voor de dip meng je de yoghurt en de chilisaus.
2. Rasp de aardappels fijn en meng met de eieren, parmezaan, yoghurt, komijn, zout, peper en bloem. Vorm er 8 burgers van, bak ze in een koekenpan 4-5 minuten per kant.
4 personen
• 600 g zoete aardappels, geschild
• 2 middelgrote eieren, geklopt
• 50 g parmezaan, geraspt
• 1 el Griekse yoghurt
• 2 tl komijnzaad, geroosterd en gemalen
• 2-3 el bloem
• zonnebloemolie, voor het bakken
• handvol gehakte munt
Chilidipsaus
• 150 ml Griekse yoghurt
• 3 el chilisaus, gembersaus of zoete chilisaus
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.