Dit stevige zaden-notenbrood van power foodie Rens Kroes bevat zaden en noten en is heerlijk in combinatie met verschillende soorten beleg. Zin in een hartige touch, smeer er dan wat tapenade op.
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren luchtig in een kom en meng het citroensap en de havermelk erdoor.
2. Voeg het amandel- en boekweitmeel toe plus het zuiveringszout, chiazaad, gebroken lijnzaad, venkelzaad, de kokosolie en gehakte walnoten.
3. Vet een bakblik in met kokosolie en schenk het mengsel erin. Doe het brood in de oven en bak het in 30-35 minuten gaar, of tot een houten prikker die je in het midden steekt er schoon weer uit komt.
4. Laat het brood afkoelen en snijd in plakjes. Serveer met een heerlijke tapenade en olijfolie.
Voor 1 brood
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.