Wrap met kipsaté

Wrap met kipsaté

Bereiding

Dit is echt een te gek gerecht voor een doordeweekse dag. De kip heeft even tijd nodig om te garen in de oven, maar in de tussentijd kun jij lekker bijkomen van een drukke dag. 

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Meng alle ingrediënten voor de satésaus door elkaar en smeer de kipfilets ermee in (bewaar een beetje). Bak de kip in 25 minuten gaar in de oven.

3. Snijd in reepjes en verdeel met sla en radijsjes over een tortilla. Lepel er extra satésaus op.

2 personen

• 2 kipfilets

• 1 el arachideolie

• 2 tortilla’s

• reepjes zachte sla

• handvol gesneden radijsjes



satésaus

• 200 g pindakaas met stukjesnoot

• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngehakt

• 1 el palmsuiker

• 1 el tamarisojasaus

• 160 ml santen uit blik

• 1 el tamarindesaus


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine