In een handomdraai maak je zonder moeite deze heerlijke worstenbroodjes. Net iets anders dan je gewend bent en ideaal als snack of finger-food!
1. Rol 1 deegvel uit en snijd dit in rechthoeken van 1 worstje lang en 3 worstjes breed.
2. Rol de worstjes in de rechthoeken. Druk de randen goed aan zodat ze omsloten zijn door het deeg.
3. Snijd ze in stukjes van 3 cm en vorm er driehoekjes van door steeds 6 stukjes tegen elkaar te drukken.
4. Leg 1 plakje mozzarella op elk driehoekje. Snijd uit het overgebleven deegvel driehoekjes die net zo groot zijn als de worstendriehoekjes en druk ze op de mozzarella.
5. Keer het geheel om. Bestrijk de zichtbare delen van het deeg met eidooier en bak de broodjes 20 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.
6. Serveer warm of op kamertemperatuur.
Voor 8 worstenbroodjes, voorbereiding 10 minuten, bereiding 20 minuten.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.