Deze heerlijke Oosterse wontonwraps vul je met garnalen, verse gember, pittige chilipeper en frisse bieslook. Binnen no time op tafel en heerlijk voor bij de borrel!
1 Snijd wat gekookte garnalen fijn, meng met geraspte verse gember, fijngesneden chilipeper, geknipt bieslook en sesamolie.
2 Voeg zout en peper toe. Schep een theelepel van de mix op een wontonvel. Rol strak op; vouw de zijkanten naar binnen. Frituur in plantaardige olie
• garnalen
• verse gember
• chilipeper (fijngesneden)
• bieslook (geknipt)
• sesamolie
• zout en peper
• wontonvel
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.