1. Klop in een kom de suiker en het ei door de melk. Schenk dit in een diep bord.
2. Laat een snede brioche een paar tellen weken in het melkmengsel. Draai de snede om zodat ook de andere kant zich volzuigt.
3. Verhit de roomboter in een koekenpan.
4. Leg de snede brioche in de koekenpan, strooi er wat bruine suiker over en bak de snede 2 tot 3 minuten op halfhoog vuur. Draai de snede om en bak de andere zijde 1 minuut. Leg de snede apart.
5. Doe hetzelfde met de tweede snede brioche. Leg beide gebakken sneden op een bord.
6. Lepel er wat ricotta en wat coulis van rood fruit op. Maak het af met wat extra rood fruit en pistachenoten.
Voor 1 persoon. Voorbereiding: 10 minuten. Bereiding: 3-4 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.