Wentelteefjes met banaan en chocolade, het klinkt bijna als een toetje, maar ze kunnen ook prima-perfect als ontbijt. Met wat sneetjes oud brood, eieren, melk en kaneel kom je al een heel eind voor de basis, maar je maakt het écht af met plakjes banaan en chocoladesaus. Té lekker, veel goodies op je bord in de ochtend en zo het aanraden waard!
1. Klop de eieren, melk, kaneel, het vanille-extract en zout in een grote kom door elkaar.
2. Neem een snee brood, beleg met een derde deel van de banaan en chocolade, leg er een tweede snee bovenop en doop de sandwich met beide kanten in het eiermengsel tot het brood de melk flink absorbeert. Maak op deze manier nog twee sandwiches.
3. Laat de boter smelten in een koekenpan op matig vuur. Leg een sandwich in de pan en bak aan elke kant een paar minuten tot de sandwich goudbruin is en de chocolade begint te smelten. Herhaal met de andere twee sandwiches. Serveer direct.
Voor 3 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.