Doe voor het serveren 35–50 ml warme rum in elke mok en schep er 2 eetlepels van het ijsmengsel in. Vul aan met water dat net van de kook af is en bestrooi met kaneel en nootmuskaat.
Genoeg voor de hele winter!
• 250 g boter
• 250 g bruine suiker
• 250 g poedersuiker
• 500 ml vanille-ijs
• 1½ tl kaneel
• 1½ tl nootmuskaat
• warme rum
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.