Zo! In ‘t weekend is er meer gelegenheid om samen te eten of te borrelen. Met dit recept tover je met een paar simpele ingrediënten een stylish vega hapje op tafel waar iedereen van blijft snoepen. Maar hè, geen schuldgevoel, want er zit niks ongezonds in!
1. Rol het deeg uit en snijd het in de lengte in 3 stroken.
2. Garneer de eerste strook met pesto en stukjes geitenkaas, de tweede met tomatensaus en mozzarella en de laatste met crème fraîche en stukjes artisjok. Bestrooi elke strook met wat peterselie.
3. Rol elke strook om zijn eigen vulling en maak met de 3 rolletjes een strakke vlecht. Zorg ervoor dat de naden aan de onder- of zijkant komen zodat het er zo netjes mogelijk uitziet.
4. Bestrijk de zichtbare delen van het deeg met eidooier en bak de vlecht 25 minuten in een voorverwarmde oven op
210 °C.
5. Serveer warm of op kamertemperatuur.
Voorbereding 10 minuten, bereiding 25 minuten en voor 6 personen:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.