Is een toastje voor jou niet compleet zonder een dikke laag roomkaas, maar ben je vegan? Houd je vast: dit recept voor vegan roomkaas met bieslook doet je hunkeren naar meer. De variatie in toppings zijn eindeloos, maar wil je puur natuur dan kan dat natuurlijk ook. Deze veganistische roomkaas maak je met het grootste gemak zelf!
1. Meng alle ingrediënten, behalve de bieslook, in een keukenmachine of met een staafmixer en mix tot een gladde massa.
2. Voeg eventueel 1-2 extra eetlepels water toe om de gewenste dikte te krijgen. Roer daarna de bieslook door de roomkaas.
3. Schep in een bak en bewaar in de koelkast.
Serveer op bagels, brood of toastjes.
Voor: 200 gram, 4-5 dagen houdbaar
Bereidingstijd: 10 minuten
Verder nodig:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.