Met dit recept geef je een luxe tintje aan een simpele varkensschnitzel. De gegrilde geitenkaas maakt het gerecht helemaal af!
1. Gril de kaas aan beide kanten. Vijzel de knoflook en tijm fijn. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe en wrijf de varkensschnitzels in met dit mengsel.
2. Bestrooi ze met zout en peper en sla de schnitzels een voor een plat tussen vershoudfolie. Gril de asperges en courgettes, en vermeng ze met de azijn, de rest van de olie en de munt.
3. Gril de schnitzels circa 4 minuten per kant. Snijd ze doormidden en schep ze door de groenten. Verkruimel er de gegrilde geitenkaas over.
met dit mengsel. Bestrooi ze met zout en peper en sla de schnitzels een voor een plat tussen vershoudfolie. Gril de asperges en courgettes, en vermeng ze met de azijn, de rest van de olie en de munt.
4. Gril de schnitzels circa 4 minuten per kant. Snijd ze doormidden en schep ze door de groenten. Verkruimel er de gegrilde geitenkaas over.
4 personen
• 150 g harde geitenkaas
• 1 teen knoflook
• blaadjes van 1 bosje citroentijm
• 9 el extra vergine olijfolie
• 4 varkensschnitzels
• 500 g asperges, in de lengte in reepjes
• 250 g groene en gele courgettes, in de lengte in dunne plakjes gesneden
• 4 el witte wijnazijn
• 1 bosje munt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.