Varkensschnitzels uit Ecuador

Varkensschnitzels uit Ecuador

Met dit recept geef je een luxe tintje aan een simpele varkensschnitzel. De gegrilde geitenkaas maakt het gerecht helemaal af! 

Bereiding

1. Gril de kaas aan beide kanten. Vijzel de knoflook en tijm fijn. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe en wrijf de varkensschnitzels in met dit mengsel.

2. Bestrooi ze met zout en peper en sla de schnitzels een voor een plat tussen vershoudfolie. Gril de asperges en courgettes, en vermeng ze met de azijn, de rest van de olie en de munt. 

3. Gril de schnitzels circa 4 minuten per kant. Snijd ze doormidden en schep ze door de groenten. Verkruimel er de gegrilde geitenkaas over.
met dit mengsel. Bestrooi ze met zout en peper en sla de schnitzels een voor een plat tussen vershoudfolie. Gril de asperges en courgettes, en vermeng ze met de azijn, de rest van de olie en de munt.

4. Gril de schnitzels circa 4 minuten per kant. Snijd ze doormidden en schep ze door de groenten. Verkruimel er de gegrilde geitenkaas over.

4 personen
• 150 g harde geitenkaas
• 1 teen knoflook
• blaadjes van 1 bosje citroentijm
• 9 el extra vergine olijfolie
• 4 varkensschnitzels
• 500 g asperges, in de lengte in reepjes
• 250 g groene en gele courgettes, in de lengte in dunne plakjes gesneden
• 4 el witte wijnazijn
• 1 bosje munt


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis Azie magazine