Wat een heerlijke smaakcombinatie is vanille en chocolade. Echt een klassieker! Maak dit razendsnelle toetje waar je indruk mee maakt op je gasten. Decoreer met wat grof gehakte noten of witte chocolade.
1 Smelt de boter, chocolade en ahornsiroop op laag vuur.
2 Neem de pan van het fornuis en roer de slagroom erdoor tot het mengsel indikt.
3 Schep ijs in glazen, schenk de warme saus erover en bestrooi met de noten.
Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie?
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
4 personen
• 25 g boter
• 50 g pure chocolade
• 2 el ahornsiroop
• 75 ml slagroom
• 750 ml vanille-ijs
• handvol gehakte pecannoten (of andere noten)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.