Vanille-ijs met choco-ahornsaus

Vanille-ijs met choco-ahornsaus

Wat een heerlijke smaakcombinatie is vanille en chocolade. Echt een klassieker! Maak dit razendsnelle toetje waar je indruk mee maakt op je gasten. Decoreer met wat grof gehakte noten of witte chocolade.

Bereiding

1 Smelt de boter, chocolade en ahornsiroop op laag vuur.

2 Neem de pan van het fornuis en roer de slagroom erdoor tot het mengsel indikt.

3 Schep ijs in glazen, schenk de warme saus erover en bestrooi met de noten.

Psst…
Zin in nog meer choco-inspiratie? 
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten

4 personen

• 25 g boter

• 50 g pure chocolade

• 2 el ahornsiroop

• 75 ml slagroom

• 750 ml vanille-ijs

• handvol gehakte pecannoten (of andere noten)


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine