Toast kun je op 1001 manieren beleggen. In dit recept combineren we pittige knoflook met frisse peterselie, citroenrasp, zilte ansjovis, zwarte olijven en chilivlokken. Een ontzettend smaakvol hapje!
1. Klop de roomkaas met de teen knoflook, de peterselie en citroenrasp.
2. Doe dit mengsel op de toast en beleg met de ansjovisfilet, zwarte olijven, chilivlokken, een drupje olijfolie en wat citroenrasp.
3. Serveer bij de borrel, of met een frisse groente salade en een stukje vis.
– toastjes of geroosterd brood
– 200 gram roomkaas
– 1 geperste teen knoflook
– 1 handvol gehakte peterselie
– rasp van ½ citroen
– 1 ansjovisfilet
– gesneden zwarte olijf
– chilivlokken
– een drupje olijfolie
– citroenrasp
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.