Dit lunchgerecht met makreel is lauwwarm en extra lekker door het gepocheerde eitje. Kijk hoe Jamie Oliver op 3 manieren eieren pocheert via de video.
1 Breng twee pannen gezouten water aan de kook en verwarm de grill voor. Doe de visfilets in de ene pan en pocheer ze 4-6 minuten, tot ze gaar zijn. Pocheer de eieren in de andere pan – 3 minuten voor een zachte dooier. Rooster intussen het brood onder de grill.
2 Leg het brood op een bord en druppel er wat olie over. Doe er vervolgens de makreel, een scheut rodewijnazijn en een gepocheerd ei op. Bestrooi met flink wat zout en peper en de bieslook.
Per portie 589 kcal, 39,2 g vet (7,8 g verzadigd), 37,8 g eiwit, 20,6 g koolh., 1,6 g suikers
Deze video is in het Engels
2 personen
• 2 makreelfilets
• 2 grote eieren
• 2 grote sneeën sodabrood
• extra vergine olijfolie
• rodewijnazijn
• wat bieslook, fijn gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.