Ons wafelijzer stond te verstoffen in de kast en werd maar één of twee keer per jaar gebruikt. Maar toen we erachter kwamen dat een wafelijzer beter is dan een broodrooster of een tosti-ijzer, werden we weer vrienden. Hartige sandwiches worden er ontzettend knapperig in, net als wentelteefjes. Hier dopen we lekker brood in chocoladebeslag, bakken het in een wafelijzer, snijden het in driehoekjes en dippen die in onze favoriete Granolapasta of Pompoenpittenpasta.
1. Warm je wafelijzer op.
2. Klop in een kom de melk, eieren, ahornsiroop, cacao en het zout door elkaar.
3. Bestrijk het wafelijzer met kokosolie.
4. Doop de sneden brood een voor een in het melkmengsel tot ze er goed mee zijn bedekt en leg ze in het wafelijzer (een paar tegelijk). Bak in 3 minuten bruin en knapperig. Snijd ze in driehoekjes en dien op met de granolapasta als dipsaus en verse bosvruchten.
Geen wafelijzer? Dan kun je ze in de grillpan of koekenpan bakken.
Voor 4 personen
Bereiding: 15 minuten
Opdienen met
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.