Dit is zo’n lekkere maaltijd – de koele mango contrasteert prachtig met de pittige tacovulling. De slablaadjes vormen een lichte wrap voor de vulling en elk hapje van deze salade zit boordevol smaak en textuur. Maak deze taquitos als je familie honger heeft en je ziet ze voor je ogen verdwijnen.
De tacovulling
Droog de walnoten met een schone theedoek en hak ze in de foodprocessor in grove stukken. Voeg de bleekselderij, wortel, koriander, het limoensap, de liquid aminos, chipotle, oregano, komijn, kaneel en chilivlokken toe en hak alles tot je een grove pasta hebt.
De mangosalsa
Schep alle ingrediënten in een middelgrote schaal door elkaar. Laat de smaken 10 minuten intrekken.
De nachonotenkaas
Hak alle ingrediënten in de blender fijn tot je een glad en romig mengsel hebt. In een afgesloten bakje kun je de kaas twee weken in de koelkast bewaren. Is de kaas te dik als hij uit de koelkast komt, roer er dan wat warm water door.
De taquito’s
Schep in elk slablaadje wat tacovlees en mangosalsa, gevolgd door plakjes avocado, gefermenteerde groente en koriander. Schep er flink wat nachonotenkaas op en geniet!
Voor 4 personen
Tacovulling
Mangosalsa
Nacho-notenkaas
Samenstellen