Deze tapenade-eieren zullen een hit zijn op jouw brunch of borrel! Als je de eitjes iets van tevoren kookt kun je dit gerecht a-la-minute op tafel zetten.
1. Pureer olijven, ansjovis en kappertjes; voeg beetje bij beetje de olie en peper toe.
2. Mix de dooiers erdoor en vul de eiwithelften.
6 personen
• 75 g zwarte olijven, gehakt
• 40 g ansjovis
• 75 g kappertjes
• 40 ml olijfolie
• 6 hardgekookte eieren
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.