Druk het vlees van 3 Italiaanse worsten uit het vel en vorm er ballen van. Bak ze 7 min. in 1 el olijfolie, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Voeg vlak voor het einde de blaadjes van 3 takjes tijm en 250 g gemengde, in stukken gescheurde bospaddenstoelen toe.
Kook 400 g verse tagliatelle volgens de verpakking. Giet af, maar bewaar een beetje water.
Schep de pasta door de saus en voeg eventueel een beetje kookwater toe.
Serveer met geraspte parmezaan.
4 personen
•4 worsten
•1 el olijfolie, plus wat extra
• een scheut balsamico azijn
• 1 tl suiker
• 1 el mosterd
•6 takjes tijm, alleen de blaadjes
•500 g gemengde, in stukken gescheurde bospaddenstoelen
•500 g verse tagliatelle
•geraspte Parmezaanse kaas
•200 g rucola
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.