Stamp peper in een vijzel. Voeg zout, peper knoflook, gember, limoenrasp toe; stamp opnieuw. Kerf het vel van de vis, wrijf de mix erover, besprenkel met olie, gril of bak in de oven.
4 personen
• 2 tl szechuan-peperkorrels
• 2 tenen knoflook, geraspt
• 1 stukje gemberwortel, geraspt
• rasp van de schil van 2 limoenen
• 4 witvisfilets
• sesamolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.