Dit goddelijke borrelhapje staat binnen no time op tafel en serveer je bij een lekker glaasje wijn of cocktail.
1. Scheur rijpe vijgen doormidden, leg ze op een rooster en bak in de oven op de laagste temperatuur.
2. Na 2 uur zijn ze klaar, maar je kunt de oven ook uitzetten en ze er een nachtje in laten liggen. Serveer met pecorino of andere kaas, en dessertwijn. Ook fantastisch in amandeltaartjes of bij gebraden gevogelte.
– rijpe vijgen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.