Deze sticky chipolataworstjes zijn een feestje op je bord! Serveer ze met uienchutney, puree of polenta en een frisse salade met rucola.
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
2. Meng de mosterd, de marmelade en de olijfolie in een kom. Leg de chipolata’s ineen ovenschaal of op een bakplaat en besmeer ze met het kleverige mengsel.
3. Bak de worstjes 10-12 minuten, in de oven tot ze gaar zijn. Overgiet ze regelmatig met de sticky saus en serveer ze met uienchutney, puree of polenta en een frisse salade met rucola.
12 personen
• 2 el grove mosterd
• 3 el dunne sinaasappelmarmelade
• 1 el olijfolie extra vergine
• 24 chipolataworstjes van goede kwaliteit varkensvlees
• uienchutney, voor erbij
• rucola
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.