Deze snelle mousse staat in een oogwenk op tafel! Het sap van de passievrucht en de mango geeft een frisse, zoete smaak aan de Griekse yoghurt. Lekker als toetje, maar ook als ontbijtje.
1. Schep 250 g Griekse yoghurt en 2 el poedersuiker door 250 g crème fraîche.
2. Maal het sap van 2 passievruchten met een ½ rijpe mango.
3.Roer door de yoghurt, doe in glazen en schep er wat passievruchtvlees over.
• 250 g griekse yoghurt
• 250 g crème fraîche
• 2 passievruchten
• 2 el poedersuiker
• 1/2 mango
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.