3. Steek met een glas rondjes uit en leg die op een bakplaat. Bestrijk ze met het geklopte ei en bestrooi met kristalsuiker.
4. Bak de scones in 12 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen op een rooster.
Ca. 16 stuks
• 600 g bloem
• 3 tl bakpoeder
• 35 g fijne kristalsuiker, plus 2 el
• 115 g koude boter, in blokjes
• geraspte schil van 1 sinaasappel
• 100 g gedroogde cranberry’s
• 2 eieren geklopt met 275 ml melk, plus 1 geklopt ei
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.