Deze sangria dronk ik voor het eerst op het strand in Spanje en iets later kreeg ik het recept van collega Carmen Roovers. Een tikkeltje anders dan je misschien gewend bent, maar minstens zo lekker. Zo niet lekkerder.
Schenk de cava en het druivensap in een karaf en doe de Cointreau of Grand Marnier erbij. Roer even door. Snijd de aardbeien in kwarten en de appel in plakjes en voeg toe. Mocht je een klein vriezertje hebben in je caravan, dan zijn ijsklontjes een heel fijne toevoeging!
Tip: bewaar de appel en aardbeien in de koelkast tot je ze toevoegt aan de sangria
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.