Wauw, wat is warme pompoen toch heerlijk met feta. De bittere rucola en zaden en noten maken je salade helemaal af.
1. Snijd de warme pompoen in grove stukken. Rooster de gemengde zaden en de noten 3 minuten in een droge pan. Schud geregeld om aanbranden te voorkomen.
2. Maak een dressing van de olie en azijn met zout en peper. Verdeel de rucola over de borden. Leg de stukken pompoen erop.
3. Verkruimel de feta erover, bestrooi met de zaden en noten, en druppel de dressing eroverheen.
2 personen
• ½ geroosterde flespompoen
• 50 g gemengde zaden en pitten
• 50 g hazelnoten
• 3 el extra vergine olijfolie
• 1 el balsamicoazijn
• 50 g rucola
• 50 g feta
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.