Deze lentesalade staat in een mum van tijd op tafel en is lekker fris door de plakjes radijs en staafjes appel. Serveer met aardappeltjes uit de oven en een groot stuk vis.
1. Doe de kool in een grote kom en meng plakjes radijs en staafjes appel erdoor.
2. Maak een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie, knoflook, zout en peper en meng direct voor het serveren door de salade.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.