De bittere rucolablaadjes gaan erg goed samen met de frisse citroen en romige pecorino in deze salade. Binnen een mum van tijd op tafel!
1. Meng in een kom het sap en de rasp van de citroen met een flinke scheut olijfolie, zout, peper en de bieslook.
2. Schep de rucola, zuring en bonen erdoor.
3. Rasp er wat pecorino overheen en serveer meteen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.