De Amerikaanse Reese’s Peanut Butter Cups zijn een heerlijke combo van chocolade en pindakaas. Dit recept gives you all of that! Je kunt de pindakaas vervangen voor iedere notenspread die je lekker vindt. Ben jij een amandelpasta fan? We geven je een dikke go!
1. Smelt de chocolade au bain-marie en verdeel de helft over de 6 holtes van de muffinsvorm er moet op zowel de bodem als de rand van de vormpjes een laagje chocolade zitten
Laat 30 minuten stollen in de koelkast.
2. Meng in een kom de pindakaas, agavesiroop en kokosolie en schep in het midden van elke chocoladecup een eetlepel pindakaas. Smelt de rest van de chocolade opnieuw au bain-marie en verdeel het over de cups. Laat de peanut butter cups minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. Beetje zeezout erover en klaar
Voedingswaarden: 272 kcal • 21 g vet •13,7g koolhydraten • 9g suikers • 4,8g eiwit
Voor 6 stuks
Bereidingstijd: 80 minuten
vegan • glutenvrij • lactosevrij
Bakgereedschap: siliconen muffinsvorm met 6 holtes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.