Het scherpe van de mierikswortel en het zoete van de biet gaan erg goed samen met deze homemade rösti’s.
1. Schep de geraspte aardappel, uiringen en knoflook door elkaar en voeg komijnzaad, zout en peper toe.
2. Vorm 4 platte koeken. Verhit de olie in een pan, bak de rösti’s 10 minuten per kant op laag tot middelhoog vuur; keer ze voorzichtig, voeg zo nodig extra olie toe.
3. Meng de geraspte rode biet en de mierikswortelroom in een kom. Serveer met de rösti’s.
Voor 4 rösti’s
• 2 grote aardappels, geraspt, overtollig water eruit geknepen
• ½ rode ui, in ringen
• 1 teen knoflook, geperst
• 1½ tl komijnzaad, geroosterd
• 3 el plantaardige olie
• 2 middelgrote bieten, geraspt
• 2 el mierikswortelroom
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.