Mmm, deze rostirondjes zijn echt heel erg lekker! Knijp er vlak voor het eten een beetje verse citroen boven uit, het zuurtje haalt de smaak nog meer naar boven.
1 Kook de aardappels zacht. Pureer ze met de helft van de boter en wat peper en zout. Laat afkoelen en roer er dan het bieslook, de bloem en mosterd door.
2 Verdeel het mengsel in 4 porties en maak daar röstirondjes van. Laat ze koud worden in de koelkast.
3 Maak een dressing van het sap van een halve citroen, dubbel zoveel olie en wat zout & peper. Snijd van de andere citroenhelft partjes.
4 Bak de röstirondjes in wat boter in 3–4 minuten per kant goudbruin.
5 Schep in een kom de waterkers, appel en amandelen om met de dressing.
6 Serveer de rösti met de salade en makreel. Geef de partjes citroen erbij.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.