Maak deze rabarbertoetjes samen met je kids, ze zullen het geweldig vinden! Je bakt de rabarber in dit gerecht eerst in de oven en daardoor komt de smaak van de roze groente nog meer naar voren.
1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
2. Doe de rabarber met het vanillemerg en fijne suiker in een braadslee. Bak de rabarber 20 minuten in de oven tot hij zacht is.
3. Stel de oven daarna in op 140 °C.
4. Breek twee van de eieren in een kom en voeg de dooiers van de andere twee eieren toe. Klop de lichtbruine basterdsuiker en vanillepasta erdoor.
5. Breng de slagroom en melk tegen de kook aan in een pan en klop het mengsel door de eieren.
5. Zeef het mengsel en verdeel het over vier ovenschaaltjes. Zet ze in een braadslee die voor twee derde is gevuld met water en bak de puddinkjes 25 minuten tot ze gestold zijn.
6. Laat iets afkoelen en verdeel de rabarber erover.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.