Rabarber en vlierbloesem: twee bijzondere, frisse smaken die erg goed samengaan in dit zelfgemaakte ijs.
1. Doe de rabarber met de suiker in een pan en roer op laag vuur tot de suiker is opgelost.
2. Laat zachtjeskoken tot de rabarber zeer zacht is. Haal van het vuur en laat afkoelen.
3. Roer de likeur en slagroom erdoor.
4. Giet het mengsel in een ijsmachine of zet het in de diepvries en roer elke paar uur tot het bevroren is.
4-6 personen
• 500 g rabarber, gewassen en in stukjes van 1 cm
• 125 g suiker
• 60 ml vlierbloesemlikeur
• 375 ml slagroom
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.