Rabarber-negroni

Rabarber-negroni

Met dit recept maak je één heerlijke rabarbercocktail, maar voor een brunchfeestje kun je ook een grote hoeveelheid maken door simpelweg de ingrediënten te vermenigvuldigen met het aantal gasten.

Bereiding

1 Mix de gin samen met de vermout en campari in een kannetje.

2. Vul een glas met ijsklontjes, schenk het ginmengsel erover en roer het reepje schil en sinaasappelsap erdoor ‒ vul eventueel bij met bruiswater.

Tip Maak je eigen rabarbergin of koop het kant-en-klaar online (bijvoorbeeld bij sterk.amsterdam).

Per portie 241 kcal, 0 g vet (0 g verzadigd), 0 g eiwit, 24,9 g koolhydraten, 24,9 g suikers

Voor 1 cocktail

  • 25 ml rabarbergin
  • 25 ml martini rosso (rode vermout)
  • 25 ml campari
  • 1 handjevol ijsklontjes
  • reepje schil en wat sap van 1 (bloed)sinaasappel
  • bruiswater (optioneel)

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine