Rabarber met aardbei – veel Nederlandser en lekkerder kunnen we het niet voor je maken. Deze heerlijke shake is perfect voor bij het ontbijt of de brunch.
1 Leg de stukken rabarber in een koekenpan met het sinaasappelsap. Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook in 5 minuten zacht. Haal van het vuur en laat de rabarber afkoelen.
2. Pureer de rabarber en het sap met de aardbeien (bewaar een paar aardbeien om de drankjes mee te garneren) en honing.
3. Schep de yoghurt in glazen en vul met de rabarbershake. Garneer met plakjes apartgehouden aardbei en geef er een bakje granola bij.
6 kleine glazen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.