Rababershake met yoghurt

Rababershake met yoghurt

Rabarber met aardbei – veel Nederlandser en lekkerder kunnen we het niet voor je maken. Deze heerlijke shake is perfect voor bij het ontbijt of de brunch.

Bereiding



1 Leg de stukken rabarber in een koekenpan met het sinaasappelsap. Breng aan de kook, zet het vuur laag en kook in 5 minuten zacht. Haal van het vuur en laat de rabarber afkoelen. 

2. Pureer de rabarber en het sap met de aardbeien (bewaar een paar aardbeien om de drankjes mee te garneren) en honing.

3. Schep de yoghurt in glazen en vul met de rabarbershake. Garneer met plakjes apartgehouden aardbei en geef er een bakje granola bij.
 

6 kleine glazen

  • 300 g rabarber, in grove stukken


  • 100 ml sinaasappelsap


  • 150 g aardbeien, schoongemaakt,


  • 1 el honing


  • 250 g dikke Griekse yoghurt


  • 100 g grove biologische granola





  •  


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief