Quiche met asperge, zalm & dille

Quiche met asperge, zalm & dille

Bereiding

Lekker easy, deze quiche met asperge en zalm maak je in een mum van tijd. Serveer met een groene salade. 

1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2. Bekleed een pasteivorm (ø 18 cm) met het deeg en bak hem 10 min. blind, en dan nog eens 5 min. zonder de vulling. 

3. Verlaag de oventemperatuur naar 170 ºC.

4. Verdeel de zalm, asperges, kappertjes en dille over de deegbodem.

5. Roer de eieren, room en wat zwarte peper door elkaar. Schenk dit erover en bak de quiche 20 min., tot de vulling is gestold.

4 personen
• 250 g bladerdeeg op rol
• 50 g gerookte zalm, in stukjes
• 200 g gekookte asperges, gehalveerd
• 1 tl gehakte kappertjes
• 1 el gehakte dille
• 2 eieren, losgeklopt
• 100 ml kookroom


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!