We love quesadilla! In deze variant vul je de tortilla’s met tonijn, tomaat, frisse lente-ui en romige mozzarella. Even bakken en smullen maar!
1. Leg 3 el gesneden tomaat, ½ blikje tonijn, 2 gesneden lente-uitjes en 1 bol mozzarella, in plakjes op 1 tortilla.
2. Leg er een tweede op. Bak de quesadilla goudbruin in een droge koekenpan; reken 3 minuten per kant.
• 3 el gesneden tomaat
• 1/2 blikje tonijn
• 2 lente uitjes
• 1 bol mozzarella
• 2 tortilla
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.