Charlie: ‘Bij havermout denk ik aan vroeger. Mijn vader maakte ’s ochtends altijd een groot bord ‘pap’, zoals we dat noemden, met een schep bruine suiker erdoorheen. Erg lekker, maar wel iets minder gezond. Ik laat je hier zien hoe makkelijk het is om havermout lekker te maken en ook nog eens voedzaam.’
1. Pureer de banaan, pompoen, koek- & speculaaskruiden en amandeldrink in een blender.
2. Doe het mengsel in een steelpannetje en voeg de havermout toe. Laat op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten staan en roer regelmatig. Voeg extra amandeldrink toe als je het te dik vindt.
3. Schenk de pap in een kom en garneer met de pecannoten en kokosbloesemsuiker voor een karamelachtige smaak.
Credits fotografie: Mitchell van Voorbergen
Voor 1 persoon
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.