Een tosti, croque monsieur, tuna melt… Van tosti’s kunnen we never-nooit genoeg krijgen. Neem deze pulled chicken-kimchi-tosti met Emmentaler AOP van de barbecue. Je luncht als een koning, maar toch lekker simpel. Daar houden we van!
1. Steek de BBQ aan.
2. Bestrooi de kipfilets met zout en gril ze gaar en goudbruin op de BBQ.
3. Pluk de kip in kleine stukjes.
4. Beleg 4 sneetjes brood met de helft van de plakjes Emmentaler AOP. Verdeel de kipstukjes erover, gevolgd door de kimchi en jalapeñopeper. Beleg weer met de kaas en leg er een snee brood op.
5. Gril de tosti’s op de BBQ, tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig. Serveer met de gemengde sla en ketchup.
De gratis BBQ-special van Food and Friends is uit, bomvol BBQ-recepten, verhalen en tips! Download deze special hier nu gratis. Veel BBQ-plezier.
4 personen | Bereidingstijd 25-30 minuten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.