Pulled chicken-kimchi-tosti met Emmentaler

Pulled chicken-kimchi-tosti met Emmentaler

Een tosti, croque monsieur, tuna melt… Van tosti’s kunnen we never-nooit genoeg krijgen. Neem deze pulled chicken-kimchi-tosti met Emmentaler AOP van de barbecue. Je luncht als een koning, maar toch lekker simpel. Daar houden we van!

Bereiding

1. Steek de BBQ aan.

2. Bestrooi de kipfilets met zout en gril ze gaar en goudbruin op de BBQ.

3. Pluk de kip in kleine stukjes.

4. Beleg 4 sneetjes brood met de helft van de plakjes Emmentaler AOP. Verdeel de kipstukjes erover, gevolgd door de kimchi en jalapeñopeper. Beleg weer met de kaas en leg er een snee brood op.

5. Gril de tosti’s op de BBQ, tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig. Serveer met de gemengde sla en ketchup.

 

De gratis BBQ-special van Food and Friends is uit, bomvol BBQ-recepten, verhalen en tips! Download deze special hier nu gratis. Veel BBQ-plezier. 

4 personen | Bereidingstijd 25-30 minuten

  • 2 kipfilets
  • zout
  • 8 plakken zuurdesem
  • 350 g Emmentaler AOP, in plakjes
  • 4 el kimchi
  • 2 verse jalapeñopepers, in plakjes
  • 50 g gemengde sla
  • ketchup, voor erbij

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine