Doe het sinaasappelsap in een kom, strooi de gelatine erover. Schenk de melk in een pan en voeg vanillemerg en -stokje, suiker en sinaasappelrasp toe. Breng aan de kook en neem van het vuur. Klop het gelatinemengsel erdoor en zeef boven een kan.
Schenk de karnemelk in een kom, klop de hete melk erdoor, laat afkoelen. Klop de room, spatel door het karnemelkmengsel. Schenk in 8 ingevette vormpjes (120 ml). Laat een nacht opstijven in de koelkast.
8 personen
• rasp en kneepje sap van 1 sinaasappel
• 1 zakje poedergelatine
• 150 ml melk
• 150 g suiker
• merg van 1 vanillestokje, stokje bewaren
• 475 ml karnemelk
• 50 ml volle room
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.