Deze pot au crème van Milka alpenmelk chocolade met framboos, roos en hazelnootcrunch is perfect to share op een romantische avond samen met jouw geliefde.
Pot au crème e van Milka alpenmelk chocolade
1. Meng de dooiers suiker en maïzena in een kom met een mixer.
2. Kook de melk op en giet deze op de dooiers en roer snel door.
3. Doe het even terug in de pan en blijf roeren tot deze blub doet. Haal direct van het vuur en roer snel door.
4. Blijf even roeren tot de massa iets is afgekoeld en voeg dan de chocolade toe blijf roeren tot deze volledig is opgelost.
5. Giet dit in diepe borden of schaaltjes zet koud en laat minimaal 4 uur koelen.
De crunchy hazelnoot
1. Meng alles goed door elkaar tot het begint te kruimelen.
2. Doe het op een bakplaat met bakpapier en bak het 15 minuten op 175 °C. Laat afkoelen en roer het geheel dan weer door tot het kruimelt.
Opbouw van de pot au crème
1. Leg twee rozenblaadjes op de pot au crème.
2. Strooi er wat crunchy over.
3. Strooi er wat framboos poeder over.
4. Leg de framboosjes erbij.
Dit recept is ontwikkeld door pattisier Jurgen Koens in samenwerking met Milka.
Voor de pot de crème
Voor de crunchy hazelnoot:
Decoratie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.