De combinatie van poonfilet met broccoli maakt van dit gerecht een heerlijk smaakvol en bovendien gezond geheel. De ingemaakte citroen en knoflook worden als extra smaakvaker aan het geheel toegevoegd.
De ingredienten zijn gebaseerd op twee personen, maar je kunt dit gerecht makkelijk voor een groep vrienden of familie maken. Lekker met aardappeltjes uit de oven!
1. Marineer de vis minstens 30 minuten in de citroen, knoflook en een scheut olijfolie.
2. Verhit een pan met wat olie op middelhoog vuur en bak de vis met de citroen en knoflook gaar. Voeg zout en peper toe.
3. Besprenkel de broccoli met olie en serveer met de vis en citroen.
2 personen
• 2 poonfilets à 200 g
• ½ ingemaakte citroen, in partjes
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• olijfolie
• 200 g stengelbroccoli, geblancheerd
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.