Dat pompoen en pasta een heerlijke combinatie is bewijst zich in dit recept. Maak de pasta helemaal af door het voor het opdienen te bestrooien met geroosterde pijnboompitten en parmezaan.
1. Kook de pasta al dente.
2. Kook ondertussen de pompoen in 3–4 minuten bijna gaar.
3. Verhit de olie en bak de knoflook, salie en chilipeper tot de knoflook begint te verkleuren. Voeg de pompoen toe, met flink wat zout en peper, en bak ze zacht.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.