Deze kleine platbroden met kaas zijn zo veelzijdig dat ik bijna altijd kleine tortilla’s in huis heb voor het geval dat ik ze wil maken. Ze zijn geïnspireerd op de Franse tarte flambée, binnen een paar minuten klaar en je kunt ze beleggen met wat je ook maar in de keuken hebt liggen. Ik heb je hier de keuze gegeven tussen stilton of geitenkaas, maar je kunt ook andere kaas gebruiken.
1. Verwarm de oven voor tot de hoogst mogelijke temperatuur. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Leg de tortilla’s op de bakplaat. Verdeel de stilton of de zachte geitenkaas over de tortilla’s en laat daarbij een rand van 2,5 cm vrij.
3. Strooi de wilde tijm en de walnoten erover en bak 4 tot 5 minuten in de oven, tot de tortilla’s aan de randjes bruin zijn.
4. Besprenkel met de honing en serveer direct.
Voor 2 stuks
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.