Pittige papadum- bruschetta

Pittige papadum- bruschetta

Soms heb je gewoon echt zin in wat lekkers. Deze kleine Indiaase papadums zijn gevuld met alleen maar lekkere dingen. En ook nog eens zo klaar. Je kunt ze zo spicy maken als je zelf wilt.

Bereiding



1. Snijd de gegrilde perziken in stukjes en schep de rest van de ingrediënten erdoor.

2. Breng op smaak met zout en meng alles goed. Garneer met extra koriander.

3. Schep op elk stuk papadum een eetlepel dressing en verdeel de salsa erover.

4. Bestrooi alles met chilipoeder en zout naar smaak. Dien op met limoenpartjes.
 

Voor 4 personen, bereiding 15 minuten.

Papadums:

  • 4 papadums, gebakken tot ze uitzetten en goudbruin zijn, daarna afgekoeld en gehalveerd
  • 4 eetlepels gepofte-knoflookdressing
  • 1 hoeveelheid perziksalsa *
  • snufje habanero- of rode-chilipoeder
  • zout
  • 1limoen, in 8 partjes, voor erbij

*Perziksalsa:

  • 4 rijpe gele perziken (580 g), gehalveerd, ontpit en gegrild
  • 1 avocado, geschild, ontpit en grof gesneden
  • 1 kleine rode ui, gesnipperd
  • sap van 1 limoen
  • handvol verse korianderblaadjes, plus extra als garnering.
  • theelepel tabasco
  • zout

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten