Soms heb je gewoon echt zin in wat lekkers. Deze kleine Indiaase papadums zijn gevuld met alleen maar lekkere dingen. En ook nog eens zo klaar. Je kunt ze zo spicy maken als je zelf wilt.
1. Snijd de gegrilde perziken in stukjes en schep de rest van de ingrediënten erdoor.
2. Breng op smaak met zout en meng alles goed. Garneer met extra koriander.
3. Schep op elk stuk papadum een eetlepel dressing en verdeel de salsa erover.
4. Bestrooi alles met chilipoeder en zout naar smaak. Dien op met limoenpartjes.
Voor 4 personen, bereiding 15 minuten.
Papadums:
*Perziksalsa:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.