Met de handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo zet je snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel. Wil je iets meer uitpakken? Probeer dan dit recept waarbij je Jamie en Jumbo’s bijna-klaarproducten combineert met andere verse ingrediënten.
1. Doe de Jamie Oliver Tomato & Garlic Pasta Sauce in een pan, zet op middelhoog vuur en breng langzaam aan de kook. Voeg de aubergine, tomaat en tofureepjes toe en verwarm dit alles 15-20 minuten op laag tot middelhoog vuur, tot de aubergine gaar is.
2. Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking. Laat de pasta uitlekken, doe hem terug in de pan en schep de saus erdoor plus eventueel een scheutje kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Serveer samen met lekker veel geraspte parmezaan.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.