Pasta met tomaten- & knoflooksaus

Pasta met tomaten- & knoflooksaus

Met de handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo zet je snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel. Wil je iets meer uitpakken? Probeer dan dit recept waarbij je Jamie en Jumbo’s bijna-klaarproducten combineert met andere verse ingrediënten.

Bereiding

1. Doe de Jamie Oliver Tomato & Garlic Pasta Sauce in een pan, zet op middelhoog vuur en breng langzaam aan de kook. Voeg de aubergine, tomaat en tofureepjes toe en verwarm dit alles 15-20 minuten op laag tot middelhoog vuur, tot de aubergine gaar is.

2. Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking. Laat de pasta uitlekken, doe hem terug in de pan en schep de saus erdoor plus eventueel een scheutje kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Serveer samen met lekker veel geraspte parmezaan.

4 personen

  • 1 pot Jamie Oliver Tomato Garlic Pasta Sauce (à 400 g) of andere pastasaus
  • 1 middelgrote aubergine, in blokjes (à 1 cm)
  • 5 tomaten, in blokjes (à 1 cm)
  • 1 pakje tofureepjes pittig gekruid
  • 400 g pasta
  • Parmezaanse kaas

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine