De combinatie van paprika, oregano en feta doet ons watertanden. Deze simpele pasta staat in een mum van tijd op tafel en is ideaal wanneer je voor een grotere groep kookt. Serveer met een simpele groene salade.
1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking, laat uitlekken en houd apart.
2. Verhit ondertussen de olijfolie ineen pan op middelhoog vuur, voeg de sjalotringen en knoflook toe en fruit ze in 2–3 minuten zacht op laag vuur.
3. Roer de stukjes paprika en oregano erdoor, voeg zout en peper toe en verwerk dit alles in een keukenmachine tot een mengsel met kleine stukjes erin. Schenk het over de uitgelekte tagliatelle en schep de pasta om tot alle linten met saus zijn bedekt.
4. Maak het gerecht af met de feta, een drupje olijfolie en een scheutje citroensap.
Voor 4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.