Dit ontbijtje is een Spaanse variant op ‘eggs on toast’ en staat binnen een mum van tijd op tafel. De tomaten maken het geheel lekker fris en het paprikapoeder geeft een diepe smaak aan de eitjes.
1. Rooster de sneden brood. Wrijf één kant van elke snee in met knoflook en druk dan de tomaathelften erin. Bestrooi met zout en houd zolang apart.
2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op hoog vuur. Breek de eieren erboven, draai het vuur hoger en bak de eieren tot het wit is gestold en de dooiers nog vloeibaar zijn. Strooi er een beetje zout en wat paprikapoeder overheen.
3. Leg de sneden toast op 2 borden, schep er een ei op en eindig met wat olijfolie. Serveer met een groene salade.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.