Voor dit gerecht maak je veel restjes groente uit de ijskast op. Je kunt voor de koekjes namelijk verschillende stevige, zoete groenten zoals pompoen, wortel of mais gebruiken. Experimenteer ook eens met (verse) kruiden en laat je verrassen door de smaak.
Tip: rol voor een krokant laagje de koekjes door de panko voordat ze de oven in gaan.
2 volwassenen + 2 kinderen | 50 minuten
• 600 g zoete aardappel, geschild en in blokjes
• 1 kleine prei, in dunne ringetjes
• 1 kleine courgette
• ½ tl kerriepoeder
• 3 eieren, los geklutst
• 2 beschuitjes, verkruimeld
• 300 g kabeljauwfilet
• takje tijm
• halve citroen
• olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.