Geef je ontbijt, brunch of lunch net dat extra beetje luxe en serveer deze omeletjes met oester. De combinatie van de ziltige oester, met de zoetige omelet en het pittige van de chilipeper is erg prettig!
1 Doe de olie in een koekenpan (ø 15 cm) op middelhoog vuur.
2. Bak uitjes en chilipeper al roerend zacht. Kluts de eieren met peper en zout en giet in de pan. Verdeel het ei gelijkmatig.
3. Voeg de oester toe als de omelet half gaar oogt.
4. Draai met de pan om nog niet gestold ei mooi te verdelen en vouw de omelet in een snelle beweging dubbel.
5. Laat de pan nog even op het vuur tot de oesters warm zijn en al het ei is gestold.
6. Leg de omelet op een bord, bestrooi met koriander en druppel er wat sesamolie over.
1 persoon
• 1 el plantaardige olie
• 4 lente-uitjes, fijngesneden
• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, fijngesneden
• 3 eieren
• 6 oesters, uit de schelp
• korianderblaadjes, voor erbij
• sesamolie, voor erbij
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.